Ποιοι Είμαστε​

η εΤΑΙΡΙΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ νΙΤΣΑΣ

ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Το συνεργείο μας διαθέτει τους καλύτερους εξειδικευμένους  επαγγελματίες στον τομέα μας, αποτελείτε  από  μόνιμο προσωπικό εδώ και τουλάχιστον 17 από τα 30 χρόνια  που ήμαστε στον χώρο της οικοδομής. Τεχνίτες αποκλειστικά για επιχρίσματα ( σοβατζήδες ). Τεχνίτες αποκλειστικά για θερμομόνωση.  Τεχνίτης αποκλειστικά για μόνωση ταρατσών. Έχουμε μπογιατζήδες οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα χρώματα διότι  θέλουμε στις οικοδομές που εμείς αναλαμβάνουμε να βάλουμε την υπογραφή και για τη τελευταία πινελιά. Στο συνεργείο μας δεν κάνουμε όλοι όλα, δεν είναι όλοι για τα πάντα, οι τεχνίτες μας μαζί με μια ομάδα έμπειρων βοηθών και τη σωστή οργάνωση και καθοδήγηση από τον εργολάβο ΝΙΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΟ αποτελούν εγγύηση στον χώρο της οικοδομής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Στην εταιρία Θοδωρής Νίτσας διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα τους. Κύριο αντικείμενό μας είναι: 

Θερμομόνωση κτηρίων, εσωτερική ή εξωτερική
Σοβατίσματα 
Ελαιοχρωματισμοί
Μερική ή ολική ανακαίνιση οικιών ή επαγγελματικών χώρων.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης κι επιμόρφωσης πάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες δόμησης και θερμομόνωσης έχουμε λάβει πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Εξελίσσουμε τις εργασιακές μας τεχνικές ικανότητες και ολοκληρώνουμε έργα κι εργασίες που απαιτούν πολύπλοκες τεχνικές εργασίες και ιδιαιτερότητες.

Έχουμε ολοκληρώσει τη παρακολούθηση, γραπτή και τεχνική εξέταση και λήψη πιστοποίησης σε σεμινάρια που αφορούν:

  • Εξωτερική θερμοπρόσοψη
  • Στεγανοποίηση με τσιμεντοειδές
  • Ψεκασμός με πολυουρεθάνη
  • Μόνωση στέγης – κεραμοσκεπή
  • Στεγανοποίηση με ασφαλιστική μεμβράνη

Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της Οικοδομής

Καλέστε μας και ζητήστε προσφορά για το έργο που θέλετε να αναλάβουμε