Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Θοδωρής Νίτσας δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής τα τελευταία 30 χρόνια. Το προσωπικό της το αποτελούν ανεξάρτητα συνεργεία εξειδικευμένου προσωπικού, με κύριο αντικείμενό τους

  • τη θερμομόνωση κτηρίων
  • τα σοβαντίσματα
  • τους ελαιοχρωματισμούς
  • τη μερική ή ολοκληρωτική ανακαίνιση οικιών ή επαγγελματικών χώρων

Σε εμάς απευθύνονται τόσο επαγγελματίες Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες ή Κατασκευαστές πολυκατοικιών, όσο και ιδιώτες που ενδιαφέρονται για τη θερμομόνωση (εσωτερική ή εξωτερική) του οικήματός τους, τη μόνωση ταράτσας και αντιμετώπιση υγρασίας, για την ανανέωση ή τη πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας τους.

Όντας απόλυτα εξειδικευμένοι και διαθέτοντας τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα μας, είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε μας έργο, το παραδίδουμε τηρώντας απόλυτα το χρονοδιάγραμμά μας, αφήνοντας κάθε φορά τον πελάτη μας απόλυτα ικανοποιημένο.

Η ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα από το μηδέν κι έχει έξυπνες ιδέες και λύσεις για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο τομέα μας, είναι εδώ.
Και θα είναι χαρά και ικανοποίησή μας να σας βοηθήσει.

0
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
0
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ
0
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Πιστοποιήσεις που διαθέτουμε

Είμαστε ειδικοί σε όλα τα είδη θερμομόνωσης κτηρίου και διαθέτουμε τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και κατάθεση φακέλου για να ενταχθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου σας στα επιδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στεγανοποίηση με ασφαλιστική μεμβράνη

Στεγανοποίηση με τσιμεντοειδές

Εξωτερική θερμοπρόσοψη

Ψεκασμός με πολυουρεθάνη

Μόνωση Στέγης / Κεραμοσκεπή

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα. Πείτε μας για το έργο που θέλετε να αναλάβουμε και θα σας στείλουμε τη πιο συμφέρουσα προσφορά!