Δείτε τις υπηρεσίες μας

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, ρωτήστε μας. Και ζητήστε μας να αναλάβουμε και το δικό σας έργο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Τα βήματα είναι πάντα καθορισμένα. Επίτευξη απόλυτης ασφάλειας κατά την εργασία, σκέπασμα με ειδικό υλικό όλων των κουφωμάτων. Καθαρισμός και επισκευή του υπάρχοντος σοβά, απαλοιφή πιθανής σκουριάς σε σίδερα, και η εργασία ξεκινά.

Και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο άκρως λειτουργικό. Δίνει πάντα μια νότα πολυτέλειας, και είναι αρκούντως αισθητικό.

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ

Το σοβάτισμα ενός τοίχου δεν είναι μόνο το πέρασμα της λάσπης. Ούτε μόνο η δημιουργία σωστών οδηγών για την κάλυψη των ατελειών του κτισίματος, ή το σωστό τρίψιμο και το πέρασμα με μάρμαρο.

Κάποιες φορές, το σοβάτισμα δεν είναι παρά μια υψηλής μορφής Τέχνη.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η ανακαίνιση μιας οικίας ή ενός καταστήματος μπορεί να περιλαμβάνει από το απλό φρεσκάρισμα έως την εξ΄ αρχής σχεδίαση των εσωτερικών χώρων. Απαιτείται τόσο σωστός σχεδιασμός όσο και η επιλογή των κατάλληλων συνεργείων.

Ώστε το έργο όχι μόνο να παραδοθεί σωστά εκτελεσμένο. Αλλά και ακριβώς στο προμελετημένο χρονοδιάγραμμα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Οι ανά καιρούς προκηρύξεις επιδοτούμενων προγραμμάτων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου συμβάλουν κατά πολύ στη μείωση των εξόδων της συνολικής ανακαίνισης.

Όταν μάλιστα ο ιδιοκτήτης μπορεί να απαλλαγεί πλήρως από το κυκεώνα της γραφειοκρατίας και η σύνταξη και κατάθεση όλων των απαραιτήτων εγγράφων και φακέλων μπορούν να γίνουν από την ίδια την εταιρία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση, τα πάντα γίνονται ιδανικά.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ένα τέλειο κατά τα άλλα κτήριο, θα αναδειχτεί ή θα υποτιμηθεί ανάλογα με την ικανότητα του ελαιοχρωματιστή. Η “τελική πινελιά”, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η λεπτότητα στο χειρισμό των σωστών εργαλείων θα είναι αυτή που θα αποφασίσει ότι τελικά, το σπίτι θα μπορεί να χαρακτηριστεί Όμορφο.

Και όλα αυτά, πάντα μετά από τη σωστή επιλογή συνδυασμών χρωμάτων. Και μη ξεχνάμε: η ποιότητα των τελευταίων θα είναι αυτή που εκτός από όμορφο, θα κάνει το σπίτι εύχρηστο και λειτουργικό.

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Ο στόχος σε ένα τέτοιο έργο είναι διπλός.  Αφενός θα πρέπει, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, να επιλεγεί το είδος της κατασκευής που θα επιφέρει τις ελάχιστες απώλειες θερμότητας στο εσωτερικό του σπιτιού. Και αφετέρου, η κατασκευή να είναι τόσο προσεγμένη ώστε να επιτευχθεί η ιδανική ρύση των υδάτων και να εξαφανιστεί πλήρως η υγρασία.

Και κατά τη διάρκεια του έργου, να επιλεγούν πάντα, μα πάντα όμως, τα καλύτερα και αξιόπιστα υλικά.