υπηρεσίες

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εξειδικευμένο, ευγενή και απόλυτα συνεργάσιμο προσωπικό. Υλικά της καλύτερης ποιότητας. Σύγχρονος εξοπλισμός και μηχανήματα για τη κάθε απαιτούμενη εργασία.

Αυτά είναι τα υλικά που κάνουν την εταιρία μας κορυφαία στο χώρο. Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

01

θΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Αναλαμβάνουμε την εξωτερική θερμομόνωση της οικίας σας ή του εργασιακού σας χώρου, καθώς και τη σύνταξη του φακέλου για την επιδότηση των εργασιών.

περισσότερα »

02

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Απόλυτη στεγανοποίηση, δημιουργία ομαλής ρήσης των υδάτων με μηδενική λίμναση κι εξοικονόμηση έως και 30% ενέργειας! Με προσεγμένα υλικά για απόλυτη αντοχή σε βάθος χρόνου.

περισσότερα »

03

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

Επαγγελματικό σοβάτισμα με τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας χωρίς όχληση και ρύπανση του περιβάλλοντος χώρου. Από το απόλυτα εξειδικευμένο και συνεργάσιμο προσωπικό μας.

περισσότερα »

04

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Από επισκευές σε φθαρμένα υλικά έως την ολοκληρωτική επανακατασκευή του εσωτερικού χώρου. Από το χτίσιμο και την υδραυλική κ΄ ηλεκτρολογική εγκατάσταση έως τη χρωματική ανανέωση.

περισσότερα »

05

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ανανεώνστε τον εσωτερικό ή/και εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Αναλαμβάνουμε από το απλό βάψιμο και φρεσκάρισμα, τις επισκευές των φθορών των τοιχίων έως το εξ΄ αρχής στοκάρισμα και σπατουλάρισμα σοβαντισμένου τοίχου.

περισσότερα »

06

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Εκτός των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη του φακέλου επιδότησης καθώς και την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής αναβάθμισης.

περισσότερα »

Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της Οικοδομής

Καλέστε μας και ζητήστε προσφορά για το έργο που θέλετε να αναλάβουμε